Tot september 2019 is de Oudheidkamer gesloten. De nieuwe tentoonstelling is in voorbereiding!

Wie helpt Oudheidkamer?

De nieuwe tentoonstelling van de Oudheidkamer Rhoon en Poortugaal zal in het teken staan van de Tweede Wereldoorlog.

Alhoewel de Oudheidkamer een groot deel van de expositie zal kunnen inrichten uit de eigen collectie, zou een aanvulling daarop van harte welkom zijn. Wie heeft nog gebruiksvoorwerpen, foto’s of speciale verhalen over deze periode en wil die voor de duur van de tentoonstelling ter beschikking stellen? Neem dan contact op via e-mail ohk@oudheidkamerrhoonpoortugaal.nl, het contactformulier van de website of telefonisch onder nummer 010-5015240 (maandag- en zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur).

Geachte bezoeker van onze vernieuwde website,

Sinds november 2018 hebben wij onze website vernieuwd. De vorige site is in 2008 gemaakt en vormgegeven door, ons erelid van de Oudheidkamer, Annie van der Veen. Annie is de site in al die jaren door blijven ontwikkelen en ze heeft hem gedurende die tijd zelf onderhouden. De site werd destijds door de toenmalige burgemeester Harald Bergmann officieel in gebruik genomen.

Om u nog minimaal 10 jaar van een website van onze Oudheidkamer te kunnen laten genieten hebben wij hem laten vernieuwen. Alle gegevens die op de oude site stonden kunt u ook op de nieuwe site terug vinden, ook de straten kunt u onder het tabblad “interactieve kaart” weer bekijken. De nieuwe site is gemaakt door Mirjam de Neef. Mirjam heeft een eigen bedrijf in Rhoon-Portland genaamd Omnia Communicatie.

Ten opzichte van de oude site zijn er enkele vernieuwingen aangebracht. Via de nieuwe site kunt u eventueel een contactformulier invullen om navraag te doen over een bepaald onderwerp. Ook nieuw in deze site is dat we gebruik maken van een beveiligde verbinding, dit heeft zowel voor u als voor ons voordelen, met die beveiligde SSL-verbinding, voldoen wij aan de wettelijke voorschriften. En als laatste kunt u gebruik maken van een zoekfunctie, die net boven de menubalk staat, u kunt hiermee gericht zoeken op een adres b.v. ‘Dorpsdijk 1’ of op een bepaald onderwerp b.v. ‘kasteel’.  Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan onze vernieuwde site.